Szálláskereső


Aki Prima Díjat kapott

Holes Imréné, Nógrád megyei MISZSZ tagunk, az Év Vállalkozója - Prima Díjat vehette át Budapesten, a Művészetek Palotájában rendezett országos ünnepségen Varga Mihálytól, a Miniszterelnökség államtitkárától és Demján Sándortól, a Vállalkozók Országos Szöv

Jól ismerik a környékbeliek Holes Imréné kétbodonyi vállalkozót, a Cserhát Reklám Kft. ügyvezetőjét, hiszen az elmúlt évek során sok nógrádi iskolás és óvodás élvezhette az erdei iskola által kínált különböző programokat: a kézműves foglalkozásokat éppen úgy, mint a szépséges túrákat, vagy a kisállatkerttel való ismerkedést, a lovaglást, a hintózást és még hosszan sorolhatnánk. Az ügyvezető igazgatónő a magunk mögött hagyott évtized alatt elismerésre méltó eredményeket ért el a falusi turizmus és ezen belül is az erdei iskola programjaival: az utóbbi két évben, éves szinten, a Nógrád megyei 40 ezer vendégéjszakából Kétbodonyban, ebben a festői szépségű kisfaluban, évenként 10-11 ezer éjszakát töltöttek el az idelátogatók.
Holesné országosan is hírnevet szerzett, mint a kétbodonyi gasztronómiai és folklór fesztivál, a nagy sikerű Szilvaszombat megálmodója. Tizenkét éven keresztül sikerrel szervezte az első ilyen jellegű rendezvényt Nógrád Megyében.

Az általa irányított Cserhát Reklám Kft. úgy is ismert a lakosság előtt, hogy korábban - amikor a mainál sikeresebb volt az ingatlanok adás-vétele - sok házat, lakást közvetítettek Balassagyarmaton és a környékén, de a céghez tartozó építőipari részleg a mai napig sokat dolgozik a városban.
Holes Imréné mindemellett a balassagyarmati kórház alapítványai közül többet is támogat a célravezetőbb működés érdekében.

Szívből gratulálunk Julikának! Nagyon büszkék vagyunk rá!
A fenti cikk eredetijét a helyi balassagyarmati hírújságban a 14. oldalon olvashatják:
Gyarmati Hírek