Szálláskereső


Ez is Magyarország (kis pénzű családosoknak) - 1. rész

ÉRDEMES FELFEDEZNI – RÁD VÁR! Az a tény, hogy az utazási iroda a Budapestre szervezte a kirándulásodat, nem jelenti azt, hogy itt kell megállnod. Sorozatunkban felsorolunk néhány érvet az ország másik arcának felfedezése mellett.

 

A Magyarországra látogatók gyakran megelégszenek a Balatoni nyaralással, az osztrák, vagy a szlovák határ menti falvakat és kisvárosokat végig látogatásával, a fürdő- és nyaralóhelyek lélegzetelállító panorámájával, egy sétával Pécs (a Dél-Dunántúl, és 2010-ben Európa kultúrális fővárosa) kanyargó utcáin, vagy egy polgárian elegáns bevásárló- és vacsoratúrával Budapest előkelő városrészeiben. Mindez rendben is van. De ahogy London nem egyenlő Angliával, ahogy Párizs nem láttatja Provence szépségeit, Magyarország sem csak ezekből áll.  Az a tény, hogy az utazási iroda a Budapestre szervezte a kirándulásodat, nem jelenti azt, hogy itt kell megállnod. Sorozatunkban felsorolunk néhány érvet az ország másik arcának felfedezése mellett. 
 
Először is, Kelet-Magyarország a legbékésebb hely. Nem kell rohanni, sorba állni, nincs nagyvárosi forgalom és a vele járó állandó zaj. Nincsenek trendi plázák, inkább csak jól szervezett célszerű belvárosi áruházak, nyugodt és nyíltszívű vidéki emberek, akiknek mindig van ideje pár szót váltani és nem esik nehezükre egy széles mosoly. Ezek az igazi kincsek. 
 
Miért is kell ide jönni? Egyrészt, mert családi nyaralásra ideális. Nincsenek bejárhatatlan távolságok, vagy elviselhetetlen időjárás, nem kell cipelni semmilyen eszközt, vagy felszerelést. Könnyen kezelhető a szülők számára, és élvezetes élmény a gyerekeknek. A szállás és étkezés ára kedvező, a környezet biztonságos és tiszta, a bűnözés szintje alacsony. Az infrastruktúra (bankautomaták, wifi) európai szintű, akárcsak az egészségügyi ellátás. 
 
(Folyt köv.)

Képgaléria

Fedezd fel!

  • Fedezd fel!
  • Családosoknak