Szálláskereső


Ismét itt a Nagy Blogcsere!

A tavaly debütált projekt hatalmas sikerének köszönhetően a Hostelling International ismét útnak indít 16 kalandvágyó és lelkes bloggert és bloggerinát a világ négy sarkába. Készüljetek, a verseny július 23-án indul! De, hogy miről is van szó? Hát, lássuk...

Tavaly a Hostelling International 16 szerencsés bloggert küldött egy 10 napos izgalmas, ország-, kultúra- és blogcserével járó kalandra, akik azután annak minden percéről beszámoltak az őket online követőknek.

Erre az életre szóló élményekkel gazdagító lehetőségre legutóbb 1173-en jelentkeztek 72 különböző országból. A 16 kiválasztott pedig esélyt kapott, hogy kitörhessen a komfortzónájából és hihetetlen dolgokat tapasztalhasson. Idén rajtatok a sor!

A kampány globális népszerűségét 3 iparágbeli díj is elősegítette, melyek közül egyik az Turisztikai Világszervezet Kiválóság és Innováció a Turizmusban elismerése.

« Ez a különleges németországi utazás rengeteg dologra felnyitotta a szememet. Úgy hiszem, hogy a Nagy Blogcsere projekt nem csak nekem tanított új dolgokat, hanem mindazoknak, akik követték a kalandomat. » - mondta Camie, a tavalyi verseny fülöp-szigeteki győztese, amivel alátámasztotta a program más kultúrák megértésére és megismerésére való törekvésének sikerességét.

A versenyre július 23-tól kezdve lehet jelentkezni a www.bigblogexchange.org oldalon, a szerencsés nyerteseket pedig szeptember 16-án fogják kihirdetni. Azonban már elindult a beszélgetés a bloggerek között, amibe ti is becsatlakozhattok a Twitteren, Facebookon és Instagramon is a #BIGBLOGX tag-et használva.

A tavalyi év nyertesei életük legnagyobb élményében részesültek, most itt az alkalom a többiek számára is. Szükségünk van rád, hogy folytassuk a világ megváltását a blogok erejével.

Mi örülünk, hogy visszatértünk! Ti készen álltok a kalandra?