Szálláskereső


MISZSZ Szakmai Nap - Elmarad!

A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége (MISZSZ) megrendezi az I. MISZSZ Szakmai Napot 2018. április 18-án szerdán, 9 órai kezdettel a budapesti Fat Mama étteremben (Budapest, VII. ker., Kazinczy u. 24.). A szakmai napon különböző előadók adhatnak új ötleteket, friss lendületet az üzemeltetőknek és a szünetekben lehetőség lesz tapasztalatot is cserélni egymással a szálláshely vezetőknek.

Az elmúlt évek piaci változásaira, kihívásaira reagálva elérkezettnek érezzük az időt, hogy összehívjuk a magyarországi ifjúsági szállások, hostelek üzemeltetőit egy szakmai napra. Sok kihívással kell szembenéznie a mai üzemeltetőknek. Vidéken az iskolás kirándulások elmaradásával, rövidülésével és az árérzékenységgel, Budapesten pedig a növekvő konkurenciával, helyi szinten változó szabályozásokkal és az airbnb térnyerésével kell küzdeniük a szálláshelyeknek.
A szakmai napon való részvétel a tagjainknak ingyenes, más szálláshely vezetők pedig pár 3000 forintos részvételi díjért regisztrálhatnak. 

Regisztráció vidéki szálláshelyeknek

Regisztráció budapesti hosteleknek
 

A szakmai nap menete, témái, előadói:

 • 9.00-tól – regisztráció
   
 • 9:30 – MISZSZ szakmai napot megnyitja Molnár Kristóf a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének elnöke
   
 • 9:45 – Kiss Kornélia, a Corvinus Turizmus Tanszék professzora:
  „#ygeneráció #miénkittatér - Egy generáció, amely gyökeresen alakítja át a szálláhelypiacot (is)!”
 • 10:25 - Teimel Viktor, a Szallas.hu délnyugat-magyarországi régió kiemelt kapcsolattartója: „Sikeres együttműködés a szálláshelyekkel immáron 10 éve”
   
 • 11:05 – Reményeink szerint az MTÜ képviselője beszél turizmus stratégiáról, a piaci szabályozásról és a Kisfaludy Programról. (Nem véglegesített)
 • 11:45 – KV szünet
   
 • 12:40 - HQ Plus árazást támogató szoftver előadója Berlinből beszél a differenciált árazásról és szoftver lehetőségeiről.
   
 • 13:20 – A Booking.com AMA (Ask Me Anything) – egyéni konzultációs sarok.
   
 • 13:20 - miszsz.hu admin felületén a szálláshely adatok feltöltése csoportos, vagy egyéni konzultáció keretében.


Megközelítés:

A környéken a parkolás elég nehézkes, így javasoljuk, hogy tömegközlekedéssel jöjjenek. Az Astoriáról 5 perces sétával elérhető az étterem.

Kérem, részvételi szándékát mielőbb jelezze a mellékelt regisztrációs form-on. Ha kérdése van a szakmai nappal kapcsolatban, akkor pedig hívja a 06/70-310-2003-as számot, vagy írjon az info@miszsz.hu e-mail címre.

Regisztráció vidéki szálláshelyeknek

Regisztráció budapesti hosteleknek

 

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel április 18-án a Fat Mama étteremben!