Szálláskereső


Martinek Lovasudvar

Cím: Hajdúnánás 4080 Petőfi u. 76/c
Telefon: +36 30 24 24 639
E-mail: info@martineklovasudvar.hu
Web: www.martineklovasudvar.hu

Leírás

A Hajdúnánási Lovasközpont és Ifjúsági Szállás családi szobái gazdag kikapcsolódási lehetőséget kívánnak időseknek-fiataloknak, pároknak-családoknak és nem utolsó sorban a lovakat, lovaglást szerető embereknek télen, nyáron egyaránt.
Lehetőség van a szálláson konferenciák, céges és magánrendezvények lebonyolítására is 25 - 40 főig.
A szállást igénybe vevő kedves vendégek, családok élvezhetik az itt eltöltött napjaikat a saját, jól felszerelt, igényesen, az istálló emeletén kialakított, fürdőszobával, televízióval, internet hozzáférési lehetőséggel.

Ifjúsági szobáink

Egyszerre 32 fő elszállásolására van lehetőség + 4 fő pótágyon, 2, 3, 4, 5, 9 fős istálló feletti szobákban.
A szobákhoz a folyosón közös zuhanyzó tartozik, a társalgóban kábel tv, internet hozzáférési lehetőséggel.
A Lovasudvar szálláshelyen egyszerre 36 fő elhelyezésére is van lehetőség, így bátran jelentkezhetnek szálláshelyért az osztálykirándulásokat, vagy iskolai táborokat szervező kedves tanárok, szülők, diákok.

 

Szobák / árak

Szolgáltatások

  • lovaglási lehetőség
  • park/kert

Megközelíthetőség

A Hajdúnánási Lovasközpont és Ifjúsági Szállás Hajdú-Bihar megye egyik legéltetőbb és legélhetőbb városában Hajdúnánáson található.

Hajdúnánás, a mintegy 20.000 lakosú hajdúváros az Alföld északi peremén található.
Debrecen – Miskolc – Nyíregyháza által kirajzolható háromszög középtáján helyezkedik el. A város távolsága közúton Budapesttől 184 km, Nyíregyházától 22 km, Debrecentől 38 km, Miskolctól 60 km.

A legközelebbi határátkelőhely Romania (Nagyvárad) felé Ártánd kb. 102 km-re, Szlovákia (Kassa) felé Bánréve kb. 105 km-re, Ukrajna (Ungvár) felé Záhony kb. 92 km-re.

A legközelebbi természetvédelmi terület a Hortobágyi Nemzeti Park kb. 15 km

A település megközelíthető közúton: az M3-as autópályáról Polgár után a hajdúnánási lehajtónál, onnan mintegy 4 kilométerre. Autóutakon Miskolc irányából Polgáron, Debrecen irányából Hajdúdorogon, Nyíregyháza irányából Kálmánházán keresztül. Vasúton a Debrecen-Tiszalök vonalon.

Látnivalók

A szállásbiztosítás mellett a Lovasudvaron és környéken a szabadidejüket töltő fiataloknak a tanáraik által szervezett programjaik mellett lehetőségek tárháza nyújt aktív kikapcsolódást:

Lovasudvar területén: Az alföldi táj szépségének megismerése mellett módjuk van a lovaglás kipróbálására, vagy annak komolyabb űzésére, kemencés házi kenyér készítésének megtekintésére, bográcsozási, grillezési, szalonnasütési lehetőségek, tábortűz, zene, szép nyári estéken, pedig hangulatos összejövetelre a hatalmas teraszon. A fogathajtó lovasverseny időpontjában a Szálláson tartózkodók  részt vehetnek a rendezvényen, a kirakodóvásáron és akár még a főzőversenyen is, ahol nemcsak a saját maguk által elkészített ételből, hanem a főzőversenyen felkínált finomságokból is fogyaszthatnak. A táborozók a tulajdonosok hagyományőrző szeretetének köszönhetően megismerkedhetnek  a Lovasudvar lakóival: a lovakkal, és egyéb magyar fajtájú háziállatokkal.

Más szabadidős lehetőségek: nagy teret igénylő játékok, foci, kosárlabda, és természetesen a mai fiatalok számára nélkülözhetetlen televízió és internet hozzáférési lehetőségre.

Város területén: lehetőség nyílik túrázásokra, sétákra a környező területeken, kerékpártúrára a városban vagy a szomszédos településre az azzal összekötő kerékpárúton, fürdőzésre a helyi termálfürdőben, városnézésre, és a varosban éppen aktuális rendezvényeken való részvételre, a helytörténeti gyűjtemény, tájház megtekintésére, üzemlátogatásra a helyi kistermelőknél.

A szálláshely vendégei részére lehetőség van a napi étkezés megrendelésére a helyi vendéglátóktól, illetve arra is hogy saját maguk készítsék el ételeiket a jól felszerelt konyhában, vagy a szabadban lévő tűzhelyen.