Szálláskereső


Nap Hostel

  • konyha
  • privát szoba
  • fürdőszoba
  • szoba1
  • szoba2

Elérhetőségek megtekintése

Cím: Pécs 7621 Király utca 23
Telefon: +36 72 950 684
E-mail: info@naphostel.com
Web: www.naphostel.com

Leírás

A Nap Hostel Pécs történelmi belvárosában, a sétáló utca közepén helyezkedik el. Az épület -melyben a hostel található- 1885-ben épült, eklektikus stílusban. Tágas, színes szobák, modern fürdőszobák és egy teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére.

A hostel panorámás erkélyéről az egész belváros, és a Mecsekoldal is látható.
A szállás kialakításakor, és a mindennapokban is nagy gondot fordítunk a környezet védelmére és a fenntarthatóságra.
Helyi, több nyelven beszélő személyzetünk tájékoztatást nyújt kulturális, városismereti kérdésekben, és szívesen ajánlunk túraútvonalakat a Mecsekben.

2010-ben Pécs Európa kulturális fővárosa volt. Azóta is rengeteg fesztivált, koncertet és egyéb kulturális eseményt rendeznek, melyekről naprakész, részletes tájékoztatást nyújtunk vendégeinknek.

Foglaljon online

Szobák / árak

Szolgáltatások

Megközelíthetőség

Pécs Magyarország déli részén, Budapesttől 200 kilométerre fekszik. Budapestről 3 óránként induló Intercity vonatokkal 2 és fél óra alatt lehet leérni, autóval pedig az M6-os autópályán közelíthető meg.

A Nap Hostel a város főutcájában, a Király utcában található, a Nemzeti Színház után 50 méterre. A Király utca, a város főtere felől, a Széchenyi térről közelíthető meg.

A Főpályaudvarról legkönnyebben gyalog, a Jókai utcán felsétálva érhető el a Széchenyi tér, onnan a Király utcán besétálva 3 perc alatt elérhető a Hostel.
Az épület a Király- és a Szent Mór utca sarkán található, bejárat a Nappali Bárban, a Király utcáról.

Látnivalók