Szálláskereső


Tulajdonosoknak

Megfigyelői tagság

A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége 1990 óta végzi az ifjúsági szállások, gyerek táborok, hostelek szakmai érdekképviseletét. Azok a szálláshelyek, amelyek szeretnének aktívabb szerepet vállalni az ifjúsági szállások sorsának alakításában, szakmai kérdések megvitatásában, csatlakozhatnak a szervezetünkhöz megfigyelőként, melynek díja évi 25.000 Ft.

Teljes jogú tagság

Amennyiben a szálláshelyét a honlapunkon is listáztatni szeretné (illetve adott esetben egyéb promóciókban szeretne részt venni), ha szavazati joggal szeretne rendelkezni, vagy az évente tartott képzéseinkhez is ingyen szeretne hozzájutni, akkor az éves közgyűlésen teljes jogú tagságot is igényelhet. Teljes jogú tagokká igényes, szépen karbantartott, tiszta, rendezett, biztonságos szálláshelyek válhatnak. A szálláshelyek teljes jogú tagként történő felvételét a közgyűlés szavazza meg, az elnökség javaslata alapján. A teljes jogú tagok a nemzetközi ernyőszervezetünk, a Hostelling International online foglalási rendszeréhez, a www.hihostels.com is csatlakozhatnak, amennyiben megfelelnek a „Minimum Sztenderdeknek” és vállalják a 8+5%-os jutalék fizetését és a tagkártyával rendelkező utazók részére a 10% kedvezmény biztosítását.

Tagfelvétel menete

A tagfelvétel kérelmezéséhez a mellékelt adatlapot kell kitölteni és aláírva visszaküldi szkennelve az info@miszsz.hu e-mail címre, vagy faxon a 06-1-239- 62-07-es számra. A megfigyelő tagság azonnal létrejön a 25.000 Ft-os tagdíj befizetésével. Az összeg beérkezése után felvesszük a szálláshelyet a levelező listánkra, belefolyhatnak a szövetség életébe, de a weboldalra csak a teljes taggá váláskor kerülhetnek fel, illetve szavazati joguk is onnantól kezdve lesz. A teljes tagságot a közgyűlés szavazza meg, amit meg kell, hogy előzzön egy helyszíni látogatás.
A szervezetünkhöz azok a színvonalas ifjúsági szállások csatlakozhatnak, amelyek megfelelnek mind a törvényi előírásoknak, mind pedig a hazai és nemzetközi sztenderdeknek: http://www.miszsz.hu/sztenderdek

A teljes jogú tagság éves tagdíja függ a szálláshely férőhelyeinek számától, a nyitva tartástól és a turisztikai térségtől. A tagdíjfizetés rendjét és mértékét a tagdíj szabályzat tartalmazza. Amikor a közgyűlés megszavazza a teljes tagságot, akkor az éves tagdíjból levonjuk a már beérkezett megfigyelői tagdíjat és csak a különbözetet kell megfizetni időarányosan az adott évre.

Csatlakozási adatlap
Hostelling International minimum sztenderdek

Ha bármi további kérdése van a tagfelvétellel kapcsolatban, írjon, vagy hívjon nyugodtan a lenti telefonszámon.

Erdőháti Ágnes
elnök
info@miszsz.hu
Tel: 00-36-70-310-2003